Close

Over Stadssessies Leiden

Stadssessies zijn creatieve brainstormsessies voor en door de stad Leiden. Stadssessies zijn ontstaan bij Stadslab Leiden.

Stadssessies Leiden is een initiatief van Stadslab Leiden. Leiden is een energieke stad met veel betrokken inwoners. Zij zetten zich samen in om Leiden nog leuker, mooier en creatiever te maken. De sessies bieden een platform voor Leidenaren om minimaal eens per maand mee te brainstormen en plannen voor de stad een stap verder te brengen.

Het doel van de sessies is om vanuit verschillende perspectieven impact te hebben op maatschappelijke vraagstukken uit de stad. De adviezen die uit de sessies komen zijn concreet, creatief, innovatief en resultaatgericht. Oftewel; er wordt een vraag ingebracht en er komt een scala aan concrete ideeën uit waarmee we samen stad-maken.   

De deelnemers van de sessies zijn onder andere Stadslaboranten: betrokken Leidenaren die hun expertise en kennis op allerlei vlak willen delen met de stad.

De sessies zijn open, je kunt altijd aanschuiven. Wil je op de hoogte blijven van alle projecten van Stadslab? Meld je dan aan als stadslaborant.

Meld je aan!